Καλωσορίζουμε τους οδηγούς στην πλατφόρμα που είναι αφιερωμένη στο πρωτάθλημα του IAME Series Greece. Για το 2021 το καλεντάρι μας που αποτελεί την ελληνική εκδοχή του θεσμού που η IAME πραγματοποιεί σε όλο τον κόσμο περιλαμβάνει αγώνες που θα διεξαχθούν σε δύο πίστες: το Kartodromo στις Αφίδνες και την Kartmania στην Πάτρα. Φέτος οι συμμετέχοντες θα αγωνίζονται στις κατηγορίες X30 MINI, X30 JUNIOR, X30 SENIOR, X30 MASTER και KZ-I.

Οι οδηγοί κάθε κατηγορίας που θα διακριθούν στο IAME Series Greece θα έχουν στο τέλος του έτους την ευκαιρία να λάβουν μέρος στον Παγκόσμιο Τελικό IAME World Final. Ο αγαπημένος αγώνας των Ελλήνων warriors θα διεξαχθεί φέτος στην πίστα karting του Adria Internation Raceway στις 18 με 23 Οκτωβρίου.

Όπως κάθε χρόνο το IAME Series Greece θα προσφέρει τα περισσότερα εισιτήρια πρόκρισης σε Παγκόσμιο Τελικό από κάθε άλλο Ελληνικό έπαθλο karting! Φέτος είναι διαθέσιμα 8 εισιτήρια συνολικά, από δυο ανά κατηγορία στις X30 MINI, X30 JUNIOR, X30 SENIOR και από ένα στις κατηγορίες X30 MASTER και ΚΖ-Ι.

Επίσης, η IAME S.p.A. και η Athens Kart Shop θα προσφέρουν επιπλέον μεγάλα δώρα αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ που θα ανακοινωθούν σύντομα!