ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΙΑΜΕ

Όλα τα εξαρτήματα των κινητήρων Χ30 κατασκευάζονται στα πλέον σύγχρονα μηχανήματα CNC (Computer Numerical Control), πράγμα που εξασφαλίζει απόλυτη ακρίβεια στις κρίσιμες διαστάσεις τους. Τα υψηλά πρότυπα ποιότητας της IAME εγγυώνται στους οδηγούς μηδενική διαφορά απόδοσης ανάμεσα στους κινητήρες και απόλυτη βεβαιότητα πως θα ανταγωνίζονται επί ίσοις όροις με όλους τους αντιπάλους τους στην πίστα. Οι μονάδες X30 γεννιούνται «Ready To Race» όπως ακριβώς και οι κινητήρες των Παγκόσμιων Πρωταθλητών, αποτέλεσμα των δεκαετιών εμπειρίας της IAME στην κατασκευή κινητήρων Karting.

ΑΠΟΔΟΣΗ

Χάρη στην ομοιομορφία, την σταθερότητα και τα υψηλά επίπεδα απόδοσης όλων των κινητήρων X30, από το μικρό 60cc X30 Swift Water μέχρι τον εξαιρετικά υψηλής απόδοσης X30 Super Shifter, οι οδηγοί και οι μηχανικοί μπορούν να επικεντρώσουν χρόνο και διαθέσιμους πόρους στην εύρεση του ιδανικού
set-up του οχήματος, τη σωματική προετοιμασία, την βελτίωση των δεξιοτήτων πίσω από το τιμόνι, τη στρατηγική που φέρει τη νίκη έναντι των αντιπάλων. Το Karting αποτελεί το μηχανοκίνητο σπορ που πλησιάζει περισσότερο σε αίσθηση αυτή της οδήγησης των ισχυρών μονοθεσίων της F1. Στην IAME, θέλουμε το Karting να είναι προσβάσιμο σαν εμπειρία για οποιονδήποτε μοιράζεται το ίδιο πάθος με εμάς. Γι’ αυτό παρέχουμε στους οδηγούς αποδοτικούς και αξιόπιστους κινητήρες, εκμηδενίζοντας την ανάγκη δαπανηρών προετοιμασιών. Διατηρώντας αυτή τη βασική αρχή, η IAME είναι σε θέση να προσφέρει μία συναρπαστική εμπειρία σε οδηγούς σε όλο τον κόσμο, διατηρώντας χαμηλά τα απαιτούμενα έξοδα.

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Η κινητήρες της γκάμας X30 είναι δημοφιλείς σε περισσότερες από 30 χώρες, με κάποιες από αυτές να έχουν περιορισμένες διαφοροποιήσεις στον εξοπλισμό, εξαρτώμενες από τις ειδικές απαιτήσεις που μπορεί να έχουν οι εκάστοτε εθνικές αθλητικές αρχές. Ωστόσο στις διεθνείς εκδηλώσεις στις οποίες συμμετέχουν οδηγοί απ’ όλο τον κόσμο, χρησιμοποιούν κινητήρες X30 μίας συγκεκριμένης διαμόρφωσης. Ως αποτέλεσμα, οι διαφορές απόδοσης είναι ανεπαίσθητες! Αυτό είναι ξεκάθαρο κοιτώντας τους χρόνους σε αγώνες όπως ο Παγκόσμιος Τελικός IAME, βλέποντας πόσοι οδηγοί κάνουν τον γύρο με διαφορά μικρότερη του μισού δευτερολέπτου. Μόνο χάρη στην υψηλή ποιότητα κατασκευής και την εγγυημένη σταθερότητα αυτής, καταφέρνει η IAME να πετυχαίνει τέτοια αποτελέσματα και να τυγχάνει της αναγνώρισης από οδηγούς απ’ όλη την υφήλιο.

Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ X30

Μέσα στο κουτί που περιέχει τις… γεννήτριες συναισθημάτων που λέγονται X30, κάθε οδηγός μπορεί να βρει όλα τα απαιτούμενα εξαρτήματα για την εύκολη εγκατάσταση και χρήση του κινητήρα στο σασί που ο ίδιος θα επιλέξει. Έχοντας επιλεχθεί προσεκτικά αφού πρώτα έχουν περάσει σειρά δοκιμών, όλα τα αξεσουάρ που πλαισιώνουν τους κινητήρες X30 είναι σχεδιασμένα για να αποδίδουν τα μέγιστα υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, χαρίζοντας παράλληλα μοναδικές οδηγικές εμπειρίες. Χάρη στον ξεχωριστό σειριακό αριθμό που διαθέτει κάθε μονάδα, κάθε οδηγός μπορεί να εντοπίσει τη χρονιά παραγωγής
του δικού X30, ώστε να βρίσκει μέσω του επίσημου δικτύου αντιπροσώπων της IAME τα αυθεντικά ανταλλακτικά που είναι κατάλληλα για τη σωστή συντήρησή του. Γεμίστε το ρεζερβουάρ και βγείτε στην πίστα αναζητώντας την επόμενη πρόκληση, χωρίς το παραμικρό άγχος για τον τομέα του κινητήρα!

X30 Junior Spec. EU

X30 Spec. EU

X30 Super

X30 Water Swift