ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Επιλέξτε την κατηγορία που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς μέσα από την γκάμα που προσφέρει το IAME Series Greece!

X30 MINI

Iame-Karting-X30-Water-Swift-60-cc-004-1

60cc – X30 WATER SWIFT

ΗΛΙΚΙΑ:
8-12 έτη

ΒΑΡΟΣ 112 kg
ΕΛΑΣΤΙΚΑ Komet K1D-M/K1D-W

X30 JUNIOR

Iame-Karting-X30-125-cc-008-9

125cc – X30 JUNIOR SPEC. EU

ΗΛΙΚΙΑ 12-14 έτη

ΒΑΡΟΣ 145 kg
ΕΛΑΣΤΙΚΑ Komet K2H / VEGA W6

X30 SENIOR

Iame-Karting-X30-125-cc-008-9

125cc – X30 SPEC. EU

ΗΛΙΚΙΑ 14+ έτη

ΒΑΡΟΣ 160 kg
ΕΛΑΣΤΙΚΑ Komet K2H / VEGA W6

X30 MASTER

Iame-Karting-X30-125-cc-008-9

125cc – X30 SPEC. EU

ΗΛΙΚΙΑ 30+ έτη

ΒΑΡΟΣ 168 kg
ΕΛΑΣΤΙΚΑ Komet K2H / VEGA W6

KZ-I

KZ-4-1

125cc IAME KZ & 175 cc X30 SUPER SHIFTER

ΗΛΙΚΙΑ 15+ έτη

ΒΑΡΟΣ 178 kg
ΕΛΑΣΤΙΚΑ Komet K2H / VEGA W6

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΙΑΜΕ

Όλα τα εξαρτήματα των κινητήρων Χ30 κατασκευάζονται σε κέντρα επεξεργασίας αριθμητικού ελέγχου νέας γενιάς, πράγμα που μεταφράζεται σε απόλυτη ακρίβεια σε διαστάσεις. Τα υψηλά πρότυπα ποιότητας της IAME εγγυώνται στους οδηγούς μηδενική διαφορά απόδοσης ανάμεσα στους κινητήρες και απόλυτη βεβαιότητα πως θα ανταγωνίζονται επί ίσοις όροις με όλους τους αντιπάλους τους στην πίστα. Οι κινητήρες X30 είναι «Ready To Race», έτοιμοι δηλαδή προς χρήση, όπως οι αντίστοιχοι κινητήρες της ΙΑΜΕ που έχουν κατακτήσει Παγκόσμια Πρωταθλήματα στους θεσμούς της CIK FIA χάρη στην εμπειρία δεκαετιών της εταιρίας στην κατασκευή κινητήρων Karting.

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
Η κινητήρες της γκάμας X30 είναι δημοφιλείς σε περισσότερες από 30 χώρες, με κάποιες από αυτές να έχουν περιορισμένες διαφοροποιήσεις στον εξοπλισμό, εξαρτώμενες από τις ειδικές απαιτήσεις που μπορεί να έχουν οι εκάστοτε εθνικές αθλητικές αρχές. Ωστόσο στις διεθνείς εκδηλώσεις της ΙΑΜΕ στις οποίες συμμετέχουν οδηγοί απ’ όλο τον κόσμο, χρησιμοποιούν κινητήρες X30 συγκεκριμένης προδιαγραφής. Σαν αποτέλεσμα, οι διαφορές απόδοσης είναι ανεπαίσθητες! Αυτό είναι ξεκάθαρο κοιτώντας τους χρόνους στους αγώνες του Παγκόσμιου Τελικόυ IAME, βλέποντας πόσοι οδηγοί κάνουν γύρους με διαφορά μικρότερη του μισού δευτερολέπτου. Μόνο χάρη στην υψηλή ποιότητα κατασκευής και την εγγυημένη σταθερότητα αυτής, καταφέρνει η IAME να πετυχαίνει τέτοια αποτελέσματα και να τυγχάνει της αναγνώρισης από οδηγούς απ’ όλη την υφήλιο.
Χάρη στην ομοιομορφία, την αξιοπιστία και τα υψηλά επίπεδα απόδοσης όλων των κινητήρων X30, από το μικρό 60cc X30 Swift Water μέχρι τον εξαιρετικά υψηλής απόδοσης X30 Super Shifter, οι οδηγοί και οι μηχανικοί μπορούν να επικεντρώσουν χρόνο και διαθέσιμους πόρους στην εύρεση του ιδανικού set-up του οχήματος, τη σωματική προετοιμασία, την βελτίωση των δεξιοτήτων πίσω από το τιμόνι, τη στρατηγική που φέρει τη νίκη έναντι των αντιπάλων. Το Karting αποτελεί το μηχανοκίνητο σπορ που πλησιάζει περισσότερο σε αίσθηση αυτή της οδήγησης των ισχυρών μονοθεσίων της F1. Στην IAME, θέλουμε το Karting να είναι προσβάσιμο σαν εμπειρία για οποιονδήποτε μοιράζεται το ίδιο πάθος με εμάς. Γι’ αυτό παρέχουμε στους οδηγούς αποδοτικούς και αξιόπιστους κινητήρες, εκμηδενίζοντας την ανάγκη δαπανηρών προετοιμασιών. Διατηρώντας αυτή τη βασική αρχή, η IAME είναι σε θέση να προσφέρει μία συναρπαστική εμπειρία σε οδηγούς σε όλο τον κόσμο, διατηρώντας χαμηλά τα απαιτούμενα έξοδα.

Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ X30
Μέσα στο κουτί που περιέχει τις… γεννήτριες συναισθημάτων που λέγονται X30, κάθε οδηγός μπορεί να βρει όλα τα απαιτούμενα εξαρτήματα για την εύκολη εγκατάσταση και χρήση του κινητήρα στο σασί που ο ίδιος θα επιλέξει. Έχοντας επιλεχθεί προσεκτικά αφού πρώτα έχουν περάσει σειρά δοκιμών, όλα τα αξεσουάρ που πλαισιώνουν τους κινητήρες X30 είναι σχεδιασμένα για να αποδίδουν τα μέγιστα υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, χαρίζοντας παράλληλα μοναδικές οδηγικές εμπειρίες. Χάρη στον ξεχωριστό σειριακό αριθμό που διαθέτει κάθε μονάδα, κάθε οδηγός μπορεί εύκολα να γνωρίζει τη χρονιά παραγωγής του δικού X30, ώστε να βρίσκει μέσω του επίσημου δικτύου αντιπροσώπων της IAME τα αυθεντικά ανταλλακτικά που είναι κατάλληλα για τη σωστή συντήρησή του. Γεμίστε το ρεζερβουάρ και βγείτε στην πίστα αναζητώντας την επόμενη πρόκληση, χωρίς το παραμικρό άγχος για τον τομέα του κινητήρα!

ΕΛΑΣΤΙΚΑ

Ελαστικά Komet Racing Tyres διαθέσιμα στην Ελλάδα!